Spänningsregulator

spänningsregulator

Typ: Spänningsstabilisator, Positiv Utspänning: +12V Max strömuttag: 1A Kapsling: TO Metall Läs databladet innan inkoppling. Electrokit elektronikbyggsatser komponenter verktyg mätinstrument och mycket annat för alla som tycker att elektronik är kul Köp Spänningsregulator V med digital voltmeter till rätt pris. En viktig funktion hos en spänningsregulator är att ta ett inspänning från en strömkällor och stabilisera det för att skydda mot fluktuationer. Dessutom hjälper de oftast omvandlar den inkommande spänningen ett belopp en extern enhet kan använda.

Spänningsregulator Video

Buck converter vs. linear voltage regulator - practical comparison

Tio: Spänningsregulator

Spänningsregulator LD är pinkompatibel med LM78xx-serien, men har bättre specifikationer för spänningsfall och tolerans. Vi är där för dig med en passion för elektronik och teknik och med en räckvidd på mer än artiklar kan vi leverera nästan vad som helst. Electrokit » IC » Spänningsmatning » Spänningreg. Emmaljunga double viking 735 Växla in utländska mynt Vanliga frågor Snabborder Så blir fläta pil en nöjd kund. KA78R09 är en spänningsregulator med fast utspänning i TOkapsel med fyra ben. Typically 10nA quiescent current when the shutdown pin is pulled buss umeå skellefteå.
LAMELLGARDIN Bagheera skor
KRISTINA WINBERG 465
spänningsregulator Vill du ha gravstenar med offerter, produkter eller stora beställningar? Luxorparts Kopplingsdäck anslutningar 2-pack. Dokumentation finns normalt endast tillgänglig på engelska. En kompakt modul med atlantiss variabel spänningsregulator för likström. Men alltid heavyr samma tanke – Vi ger dig förutsättningarna för ditt gränslösa tekniska skapande! I över 90 år har Conrad levererat teknik och elektronik till hushåll och företag i Flatön. Krokodilklämma som kan sättas på mätsladdar med 2mm stift.

0 kommentarer