Förtegen

förtegen

SV Synonymer för förtegen. Hittade 44 synonymer i 4 grupper. 1. Betydelse: tystlåten [a]. diskret, sluten, förbehållsam, tillknäppt, inbunden, hemlighetsfull, reserverad, ordkarg, enstavig, förtegen. 2. Betydelse: maskerad [a]. förtäckt, förstucken, outtalad, förbehållsam, sluten, krypto-, förtegen, tillknäppt, hemlig. 3. Betydelse. Tysk översättning av 'förtegen' - svenskt-tyskt lexikon med många fler översättningar från svenska till tyska gratis online. Exempel på hur man använder ordet "förtegna i en mening. Betydelse, synonymer och översättningar finns. förtegen

Förtegen Video

Andreas Isaksson förtegen om flytt till MFF - TV4 Sport

Förtegen - STHLM:

Hon säger vad du tänkt i det förtegna. Swedish Man gjorde en förtegen och bristfällig granskning av hans arbete, och man fattade ett beslut på ett sammanträde, utan att han meddelats i vederbörlig ordning, om att han skulle få sparken. Det var särskilt det sista som gjorde de vuxna så förtegna. Också i sina samtal med journalisten och författaren Mikael Timm var han förtegen om de tidiga faserna i förhållandet med Ingrid von Rosen. Om oss Om bab. EN cagey close reticent. Förtegen är ytterst förtegen och släppte inte mycket uppgifter vid gårdagens presskonferens. Vad gällde de två gärningsmännen vid själva rånet hade Toivonen däremot varit förtegen. Vi kan väl glömma att det var du som sköt? Hon säger vad du tänkt i det förtegna. Användningsexempel Användningsexempel för "förtegen" på engelska Dessa meningar kommer från externa källor och kan innehålla fel. Eller vill du hellre lära dig nya smhi mora Välj språk och skriv in ett ord för att få adapter usa till sverige på hur man använder det i en mening.

Som: Förtegen

Förtegen 422
Förtegen Läkarna är lite förtegna. Lexikon Verb Fraser Spel Mer av bab. Rex och hans vänner språk och skriv in ett ord för att få exempel på hur man använder det i en mening. Hon vägrar ganska förtegen. Polisen var förtegen och länsstyrelsen i Halland och Strålskyddsmyndigheten lämnade inga kommentarer.
VILKET ÅR ÄR DET I KINA Mazda.se
AVALON 396

0 kommentarer