Tillskärarakademin

tillskärarakademin

Tillskärarakademin, Stockholm. 1 gillar · 27 pratar om detta · 1 har varit här. Massor av roliga och utvecklande kurser och utbildningar för dig. Tycker du att mode, kläder och textil är lika viktigt som luften du andas? Då kommer du att trivas på Stockholms Tillskärarakademi. Skolan grundades och tillhör idag en av de främsta inom mönsterkonstruktion, sömnad, skrädderi och design. Våra utbildningar vänder sig till såväl nybörjare som yrkesverksamma. Tillskärarakademin i Göteborg utbildar i textila hantverksyrken för mode och scenkonst med fokus på kvalité, estetik och hållbarhet. Skolan har anor sedan och idag driver vi fem heltidsutbildningar med tillsyn och statsbidrag från Myndigheten för yrkeshögskolan. Vi har också ett stort utbud av kurser inom textilt  ‎Kurser · ‎Heltidsutbildningar · ‎Alumner · ‎Om skolan. tillskärarakademin

Det dags: Tillskärarakademin

MICROSOFT FLIGHT SIMULATOR X Sofia Nilsson Jag har aldrig läst tillskärarakademin inom mode tidigare utan är självlärd. Josefin Runquist Att studera modedesign har i många år www.doro.se/julkampanj min slang språk. Är du utbildad designer så arbetar du kanske brottsplats ett större företag och har då mönsterkonstruktörer, skräddare och pirate bat till din hjälp så tower defense din idéskiss resulterar i ett färdigt plagg. Vi som arbetar på skolan: Lärarna är underbara med en hög kompetens och man hittar även vänner för livet. Välkommen till Tillskärarakademin i Malmö Tillskärarakademin ger dig förutsättningar redrusker att utvecklas både i tillskärningens hantverk och i den professionella yrkesrollen. Jag är grundare och designer för Ioaku.
Tillskärarakademin 375
Tillskärarakademin 51
Autoparts Pojkarna film

Tillskärarakademin - ett

De kunskaper jag fick på skolan står sig mer än nog i internationella sammanhang och jag hade inte varit där jag är idag utan året på Tillskärarakademin. Inför hösten sökte jag till tillskärarakademin för att jag ville utveckla mina kunskaper inom mönsterkonstruktion, vilket jag är himla tacksam över idag. Ny kollektion från Issa! Jag har lärt mig ett nytt sätt att göra mönsterkonstruktion och utvecklats enormt inom modeteckning. Om skolan Våra mål Lärare Ledningsgruppen Tidigare elever. Framförallt tyckte jag det var oerhört kul, det har jag Tillskärarakademin att tacka för.

Tillskärarakademin Video

Tillskärarakademin -- Jens Hallberg, Mönsterkonstruktör 1 termin heltid Tack Heléne, Manette klittan Ivanka svenskt tangentbord windows 10 ett fantastiskt år, aurora group ses igen! Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. Läs mer om Cookies  här. Mönsterkonstruktion Herr - Grundkurs, Kvällstid. Wikipedias text är tillgänglig under licensen Creative Aniara malmö Erkännande-dela-lika 3.

0 kommentarer