Estate bevakning

estate bevakning

Här kan du välja att logga in med LinkedIn eller att fortsätta med att fylla i uppgifterna i formuläret nedan. LinkedIn. Plats. Stockholm Värmland Västerås. Jobbkategori. Administration Ekonomi Facility Management Lokalvård Parkeringsövervakning Säkerhetsarbete. Roller. Förnamn. Obligatorisk. Efternamn Obligatorisk. Estate Bevakning AB, - På region1yt.info hittar du, bokslut, nyckeltal, koncern, koncernträd, styrelse, Status, varumärken, offentliga värden, adress mm för Estate Bevakning AB. Förra året gick företaget med förlust. Det sitter endast män i styrelsen. Företaget har 77 anställda och omsätter 42,2 miljoner.

Estate bevakning - the

Jag har bara hört positivt om bolaget kunniga chefer och dom jag träffat som jobbar där är bra killar och tjejer med lång erfarenhet. Joel Roxby, servicechef Tel: Vi har givetvis även uppdrag där våra kunder efterfrågar ordningsvakter, väktare med mera. Vad är det som låter oseriöst med namnet? Vi skräddarsyr upplägg för beställaren i samråd med denne för att få en optimal leverans. Linus Fredriksson, Driftansvarig — bevakning och parkering Tel: Ulla Jacobsen, servicechef Tel: estate bevakning Det gör att vi enkelt kan ställa om i fall situationen av något skäl skulle förändras. Du behöver bara ringa ett enda telefonsamtal för rachel bilson nude få all service du behöver med lilla napoli kvalitet, bra pris och ett stort personligt engagemang. Vi har också diplomerade säkerhetschefer som kan hjälpa dig med riskanalyser och förslag till lösningar. Vi arbetar mycket med värdar i exempelvis köpcentrumanläggningar. Men genomgående för företaget är att de profetia jobbar har gedigen erfarenhet från branschen.

Estate bevakning - CoverAll Deluxe

Vår kvalitet För att säkerställa att vi upprätthåller en god kvalitet i alla delar inspekterar arbetsledningen all personal löpande. Marcus Ellsén, Affärsprojektledare Tel: Oavsett behov löser vi dina önskemål. Andreas Westin, Försäljning och Marknadschef Tel: Vi arbetar mycket med värdar i exempelvis köpcentrumanläggningar. Sen bara för att man inte hört namnet förut behöver inte allt vara oseriöst!

0 kommentarer