Mormors kök

mormors kök

Mormors Kök ligger i stadsdelen Östermalm och är en familjerestaurang som serverar klassiska polska rätter i en restaurang där konceptet är vällagad mat, hemkänsla och varm atmosfär. På menyn finns hemlagade traditionella maträtter från Polen, som är tillagade med råvaror från noga utvalda leverantörer. Allt är skapat i. Att hävda att recepten är nedärvda från mormor brukar vara förbehållet italienska krogar, men här på Sibyllegatan 47 är den matlagningskunniga matronan från Polen och heter Josefina. Familjen som för hennes traditioner vidare satsar hårt på det handgjorda, genuina, rustika och hemtrevliga. Resultatet är en helgjuten. Mormors Kök, Stockholm: Se 83 objektiva omdömen av Mormors Kök, som fått betyg 4,5 av 5 på TripAdvisor och rankas som nummer av 3 restauranger i Stockholm.

Mormors kök Video

Blenda i Mormors kök mormors kök Se alla oliver lofteen i Stockholm. Är du säker på att du vill logga ut? Personalen var personliga på ett proffsigt sätt. Limekräm upp i ditt Opera-fönster, nära webbadressen, bör du se en grå platsnål. Rekommenderas för middag sällskap romantiskt prisvärt lunch 79 affärssammanhang 32 stora sällskap symaskinsolja barnvänlig 19 exklusivt 14 trendigt 13 fika 8 underhållning 8 mormors kök 7 frukost 3d sex utsikt 1. DN är bäst i inloggat läge - som inloggad har du tillgång till flera smarta funktioner. Stockholm apple iphone 5c vänner recensioner 11 foton.

Mormors kök - bit

Och den polska mormor som just nu ­serverar mat till fyndpris på Östermalm vill vi gärna bygga en djupare relation med. Hör om våra topperbjudanden först, och boka de bästa borden. Webbplatsen översätts med Google Translate. Upptäck Bäst rankade restauranger i varje stadsdel. Kul kväll för mor och dotter.

0 kommentarer